Alte software-uri
VĂ AFLAȚI AICI: ACASĂ - ALTE SOFTWARE-URI.

Pe parcursul timpului, ValiNet a dezvoltat și alte software-uri informatice, cu diverse alte teme, care la momentul curent nu mai primesc actualizări, dar o parte dintre acestea sunt suportate. Puteți descărca ultimele versiuni ale celorlalte software-uri dezvoltate de către ValiNet, altele de către Pseudocode, folosind legăturile de mai jos.

În acest articol:

Charms

Charms reprezintă un port al bării Charms disponibile în Windows 8.1 și Windows 8 pentru sistemele mai vechi Microsoft Windows, respectiv Windows 7, Vista și XP.

Versiunea 1.5*. Disponibil în limba română, engleză, germană și spaniolă. Funcționează pe Windows XP, Vista și 7. Nu se execută pe Windows 8, 8.1, RT sau RT 8.1. Necesită .NET Framework 2.

* După pornirea aplicației, deschideți Charms (prin mutarea mouse-ului în colțul stânga-jos), alegeți Setări, mergeți la Limbă, informații și actualizări și instalați actualizarea 1.5 a produsului. De asemenea, tot din această zonă a aplicației o puteți adăuga pentru pornire automată odată cu sistemul de operare Windows. Aplicația nu instalează scurtături pe desktop/în meniul Start. Pentru a executa aplicația, mergeți în folderul Program Files\Charms sau Program Files (x86)\Charms (în cadrul unității unde este instalat Windows), sau în folderul unde ați instalat aplicația, și executați Charms.exe.

Descărcare acum

Înapoi sus

InfoEdu

InfoEdu este proiectul ce stă la temelia Pseudocode. Pe baza deprinderilor acumulate pe pacursul programării acestuia, Pseudocode a luat naștere. InfoEdu este un mediu educațional ce permite stocarea și prelucrarea de teste și lecții din diferite domenii. InfoEdu a luat premiul al II-lea la etapa națională a Concursului Infoeducație, ediția 2012.

Versiunea 1.7. Disponibil în limba română. Funcționează pe Windows XP, Vista, 7, 8 și 8.1. Nu funcționează pe Windows RT și RT 8.1. Necesită .NET Framework 4.

Descărcare acum

Înapoi sus

ValiNet Navigator

Navigator este un browser Web complet scris în Visual Basic 6 ca un ”proof-of-concept” ce suportă navigarea folosind mai multe file, semne de carte, istoric ș.a. Este bazat pe tehnologia de randare Trident, aceeași folosită și de browserul Internet Explorer.

Nu recomandăm utilizarea acestuia decât ca instrument educativ, în nicun caz ca browser de zi cu zi. După instalarea aplicației, actualizarea 2.5 va fi disponibilă. Aceasta dezinstalează ValiNet Navigator și vă recomandă trecerea la un alt browser modern. Nu instalați această actualizare dacă doriți să explorați funcționalitatea programului.

Versiunea 2.4. Disponibil în limba engleză. Funcționează pe Windows XP, Vista, 7, 8 și 8.1. Nu funcționează pe Windows RT și RT 8.1.

Descărcare acum

Înapoi sus